Tor Henning Ueland på stand - fra karrieredagen på NTNU Gjøvik. FOTO: Anita Kristoffersen
Tor Henning Ueland på stand - fra karrieredagen på NTNU Gjøvik. FOTO: Anita Kristoffersen Vis mer

Kjenner studenter til oss som arbeidsgiver?

Vi har deltatt på to karrieredager denne høsten.

Høsten markerer starten på skoleåret for studenter, og med dette invitasjoner til å delta på karrieredager og pitche studentprosjekter. I høst har vi fokusert på to skoler: Høyskolen Kristiania (tidligere Westerdals ACT) og NTNU Gjøvik.

Studenter kjenner lite til oss

Vegard Norvik, Tor Henning Ueland og Michael Söderqvist-Waag på Høyskolen Kristiania i september. Pågangen av studenter var så stor at man ikke rakk å ta bilde før nedriggingen var i gang. FOTO: Anita Kristoffersen
Vegard Norvik, Tor Henning Ueland og Michael Söderqvist-Waag på Høyskolen Kristiania i september. Pågangen av studenter var så stor at man ikke rakk å ta bilde før nedriggingen var i gang. FOTO: Anita Kristoffersen Vis mer

Det viser seg at selv om studenter kjenner mange av merkevarene våre, har de naturlig nok liten innsikt i teknologimiljøet hos oss, så her har vi en (takknemmelig) kommunikasjonsjobb å gjøre. Når vi forklarer hvordan vi er sammensatt og jobber er det mange som kaster seg rundt og skriver seg på listene våre. Det hjelper også at vi nå har en egen, spesialdesignet rollup for dette formålet signert designer Marius Grøndahl.

Vi håper å få inn studentgruppe fra Høyskolen Kristiania til å gjøre bachelorprosjekt hos oss denne våren, her er dialog med gruppene godt i gang.


Neste karrieredag i februar

I februar tar en vi en tur tilbake igjen til NTNU Gjøvik i februar, da har de egen karreierdag for designerne.